barça

Gündogan compara els estils de Xavi i Guardiola en la seva presentació

El migcampista turcoalemany s'ha presentat en societat amb la samarreta blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha presentat una de les cares noves per a la temporada 2023-2024, el migcampista Ilkay Gündogan. El jugador turcoalemany fa uns dies que ja és a Barcelona coneixent la seva nova ciutat i el seu nou club.

En les primeres paraules de Gündogan al Barça, el migcampista ha tingut un agraïment cap a Xavi Hernández.

"Les primeres converses amb Xavi van ser claus per decidir venir al Barça."

 

 

Gündogan ha afegit com va comunicar a Guardiola el seu adeu:

"Va ser per telèfon, volia que ell fos el primer a saber-ho; l'hi vaig explicar tot tal com era. Li vaig transmetre el meu agraïment, s'ho va prendre de manera trista, però en certa mesura estava content perquè marxés al club de la seva vida, al club de la seva infància. Em va dir que miraria tots els partits del Barça."

 

 

Durant la presentació el president Joan Laporta ha incidit en el compromís de Gündogan per acabar acceptant la via barcelonista anteposant altres interessos al marge dels monetaris:

"Vam fer una bona proposta econòmica, però no la millor. Va preferir el prestigi i la història del FC Barcelona per davant d'altres propostes."

 

 

L'exjugador del Manchester City abans de la roda de premsa s'ha vestit de blaugrana i ha fet els primers tocs de pilota a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, abans de fer la roda de premsa de la seva presentació amb el Barça.

 

Reviu la presentació sencera en directe per Esport3:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut