FUTBOL

Dragoni marca el camí i el Barça goleja l'Alba per plantar-se als quarts de la Copa de la Reina (0-6)

Han vist porteria fins a cinc jugadores del Barça a banda de la italiana, dinamitzadora de la primera meitat: Martina, Oshoala, Ona Batlle, Pina i Mariona

Laura Brugués SalóActualitzat

Jonatan Giráldez ha aprofitat per fer rotacions amb Irene Paredes titular per primer cop després de la lesió, davant un Alba Fundación de la Primera Federació, al Carlos Belmonte, als vuitens de la Copa.

El Barça, molt superior durant els 90 minuts, ha començat a foradar la porteria a partir dels 20 minuts. El 0-1 ha arribat amb un xut de Dragoni des de la frontal després d'una passada d'Esmee Brugts. La migcampista italiana de 17 anys, mundialista a Austràlia i Nova Zelanda, ha estat la gran dinamitzadora del joc blaugrana a la primera meitat amb diverses flamarades de talent.

El segon gol de les blaugranes l'ha transformat Martina Fernández, després d'un córner, amb una bona volea. Poc després, Oshoala ha marcat el 0-3, després de rebre una obertura a la banda de Dragoni. La nigeriana ha tornat a demostrar el seu idil·li amb el gol amb un xut que ha tocat una futbolista rival i la pilota ha acabat a dins de la porteria.

Segona meitat i més gols corals

Als 10 minuts de la represa, jugada per la banda dreta d'Esmee Brugts, que ha centrat perquè Ona Batlle marqués el 0-4.

El Barça ha seguit dominant i buscant incrementar la golejada. Lucía Corrales, que ha entrat a la segona part, ha assistit Clàudia Pina amb una centrada des de la banda esquerra perquè marqués el cinquè gol de les blaugranes. Mariona Caldentey, que també ha entrat a la represa, ha tancat el marcador amb el 0-6 definitiu, després de dos retalls i un barret inclòs dins l'àrea. El Barça ja és als quarts de final de la Copa de la Reina.

El duel de vuitens de la Copa de la Reina entre Fundación Albacete i Barça ha marxat al descans amb 0-3

Diumenge el Llevant Les Planes rep el Sevilla a les 12.00 en un altre dels duels de vuitens de final. El partit es podrà veure en directe per Esport3.