Un Barça de mínims es classifica per a la final de la Copa de la Reina (2-1)

Patri ha marcat el gol del triomf en el minut 71 i el Barça jugarà la seva dotzena final de Copa davant de la reial Societat el 18 de maig

El FC Barcelona ha fet bons els pronòstics i ha eliminat l'Athletic Club per un global de 5-1. El conjunt blaugrana tornarà a jugar una nova final de Copa de la Reina després que en la passada edició quedés eliminat per l'alineació indeguda de Geyse Ferreira.

• El conjunt culer, que venia de guanyar 0-3 el partit d'anada a San Mamés, ha obert el marcador per mitjà de Mariona en el minut 19, després d'aprofitar una errada defensiva de Nerea Nevado.
  • En el minut 22, ocasió de Salma, però la seva rematada surt per damunt del travesser.
  • En el 31 ha estat Lucy Bronze qui no ha arribat per ben poc a la pilota després de llançar-se en planxa a la sortida d'un córner.
  • Salma ha tornat a disposar d'una gran oportunitat, però Quiñones ha reaccionat molt bé i ha rebutjat a córner.
  • En el minut 42 Salma treu una falta, rematada amb el cap Patri i Aitana no hi arriba per ben poc davant de Quiñones.
  • En el 63 ha empata l'Athletic Club. Bona jugada col·lectiva, errada d'Ingrid Engen i rematada inapel·lable de Clara Pinedo que ha superat Paños.
  • Resposta immediata del Barça, però la rematada de Bruna l'ha aturat Quiñones en dos temps.
  • L'Athletic Club s'ha crescut després del gol i Mayi ha estavellat una pilota al travesser a la sortida d'un córner.
  • Patri Guijarro ha desfet l'empat en el 71. Assistència de Mariona a la mallorquina que remata amb potència i Quiñones no l'ha pogut rebutjar.
  • En el minut 86, falta que penja Aitana i rematada de cap d'Esmee Brugts, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc.
  • I en el 88, rematada d'Alexpuru que rebutja Paños ben col·locada al primer pal. Després d'aquesta jugada no hi ha hagut temps per a res més. El Barça es veurà les cares amb la Reial Societat en la final del 18 de maig. Un partit que encara no té seu, per cert.