Copa de la Reina

San Mamés es rendeix a un gran Barça, amb el luxe d'Aitana i Paralluelo (0-3)

L'equip de Giráldez s'acosta a la final amb dos golassos de la Pilota d'Or i l'esperat retorn de Rolfö

Redacció Esport3Actualitzat
  • Reina i superclasse. Dos golassos màgics d'Aitana Bonmatí, consecutius i gairebé idèntics, han deixat en no res la pretesa resistència de l'Athletic Club a San Mamés. Han estat dues dianes catedralícies, carregades de classe.

  • Al quart d'hora, la Pilota d'Or ha rebut a la frontal després d'un córner en curt i una passada de Caroline Graham i ha enroscat el seu xut a l'escaire, tot i que Nanclares ha arribat a tocar la pilota. I el 0 a 2 ha arribat en l'acció següent: de nou connexió Graham-Aitana després d'un luxe de la noruega i art amb un xut subtil de la de Sant Pere de Ribes, que ha allotjat la pilota a la xarxa.

  • El 0 a 3 l'ha fet Salma Paralluelo, avui suplent, en la recta final.

  • De fet, el Barça ha buscat una golejada més àmplia: Clàudia Pina ha fet lluir-se Nanclares després d'un teva-meva amb Marta Torrejón; la veterana blaugrana també ho ha provat amb un xut potent, però massa alt; Engen ha fet un xut al pal d'Engen després de l'assistència de Mariona Caldentey; i Salma també ha buscat el seu doblet.
  • Per arrodonir el festival blaugrana, ha tornat Fridolina Rolfö en els últims minuts. La sueca no jugava des de la final d'Eindhoven per una lesió al genoll.

  • Dijous 14 de març, la tornada al Johan Cruyff, pendents del que passi a l'altra semifinal entre la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid (1-1 a l'anada).

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut