Sebastian Vettel ha exigit més "respecte" a Max Verstappen (EFE)
Fórmula 1

Els Ferrari arriben a Monza encara disgustats per l'accident amb Max Verstappen a Spa-Francorchamps

Els pilots de l'escuderia italiana han mostrat tensió a la sala de premsa per la polèmica acció de l'holandès al GP de Bèlgica

Actualitzat

Sense temps per descansar, el mundial de Fórmula 1 continua, el següent aturada és a Itàlia, al mític circuit de Monza. Com sempre, el dia abans dels entrenaments lliures, els pilots han fet una primera presa de contacte amb el traçat i han comparegut en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació.

El nom que més ha sonat ha estat el del pilot de Williams, Felipe Massa, que ha anunciat que quan acabi aquesta temporada es retira. Tots els seus companys de graella s'han abocat a lloar la seva trajectòria i destacar que el trobaran a faltar.

El circuit de Monza és territori de Ferrari i Sebastian Vettel n'és del tot conscient, "pujar al podi aquí, amb la granota vermella seria un somni fet realitat". A més, el pilot alemany ha reconegut que sempre tindrà una relació molt especial amb el traçat italià per què és on va guanyar la seva primera cursa a la Fórmula 1, amb un Toro Rosso el 2008. Sobre el polèmic accident amb Max Verstappen i Kimi Raikkonen, Vettel ha afirmat que "no comptava que Max fos allà. Érem tres cotxes i no teníem prou espai. Si l'hagués vist pel retrovisor no hagués passat." A l'hora de valorar l'acció del pilot holandès, Sebastian Vettel li ha exigit més "respecte", "tots estem aquí per competir però hauríem de tenir més respecte".

L'altre implicat al xoc d'Spa, Kimi Räikkönen, s'ha aliniat amb la posició del seu company d'equip a Ferrari però ha fet servir un to més conciliador, "no tinc cap problema amb Verstappen, però el què va fer no és correcte".

Fernando Alonso, en la seva guerra particular per esgarrapar dècimes al seu McLaren, creu que la cursa del GP d'Itàlia "serà la més difícil de l'any, l'any passat no vam ser competitius i aquest tenim un cotxe més o menys amb les mateixes característiques: dèficit de potència i un bon xassís". Tot i aquestes paraules de resignació, el pilot asturià s'ha mostrat força content després de la remontada a Spa-Francorchamps quan va passar de l'últim lloc al setè.

Carlos Sainz, per la seva banda, he destacat que espera millorar els resultats, després de dues curses sense puntuar, "hem de provar més coses, estar segurs que tot funciona i que la nostra baixada de rendiment és per què els altres han millorat",

Aquest matí, els pilots de Fórmula 1 han disputat un partit de futbol amb exfutbolistes per recaptar fons per a les víctimes del terratrèmol que fa una setmana va sacsejar el centre d'Itàlia: Fernando Alonso, Sergio "Checo" Pérez, Daniel Ricciardo, Max Verstappen i Jolyon Palmer s'han enfrontat a Dida, Robert Pires, David Trézéguet, Michel Salgado i Christian Karembeu.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut