Iniesta, somrient per celebar el pas del Vissel Kobe a les semifinals de la Champions asiàtica (Ibrahem Alomari / Reuters)
Futbol internacional

El Vissel Kobe es classifica per a les semifinals de la Champions asiàtica

El conjunt d'Andrés Iniesta, que només ha disputat els últims set minuts de la pròrroga per uns problemes físics, ha eliminat el Suwon Samsung Bluewings sud-coreà a la tanda de penals

El Vissel Kobe s'ha classificat per a les semifinals de la Champions asiàtica per primera vegada a la seva història. El conjunt d'Andrés Iniesta, que només ha disputat els últims set minuts de la pròrroga per uns problemes físics, ha eliminat el Suwon Samsung Bluewings sud-coreà a la tanda de penals després que el partit disputat a l'Al-Janoub Stadium d'Al Wakrah, a Qatar, acabés amb empat a un al final dels 120 minuts de joc.

El Vissel Kobe s'enfrontarà aquest diumenge amb un altre equip de Corea del Sud, l'Ulsan Hyundai, botxí del Beijing Guoan xinès per 2-0 amb un doblet del brasiler Junior Negao. El guanyador d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà en la gran final el pròxim 19 de desembre amb el Persepolis iranià, guanyador de la zona oest.

Iniesta ha començat el duel a la banqueta per unes molèsties musculars que arrossega a la cama dreta i el seu equip l'ha trobat molt a faltar. Els coreans s'han avançat amb un gol matiner de Park Sang-Hyuk als set minuts, però l'expulsió de Kim Tae-Hwan al minut 38 ha propiciat la reacció dels japonesos. En el minut 40, Kyogo Furushashi ha fet l'empat a un per al Vissel Kobe, que no ha pogut aprofitar la superioritat numèrica per sentenciar abans dels penals.

En els llançaments des dels 11 metres, Iniesta ha transformat el primer penal del seu equip, que finalment s'ha acabat imposant per 7-6 després de l'errada de Jang Ho-Ik. En la seva estrena a la Champions asiàtica, el Vissel Kobe continua fent història i ja és a només un pas de plantar-se en la gran final.