Actualitat blaugrana

El vestidor mira de mantenir-se el marge de la polèmica sorgida per l'article d'Oleguer

L'article d'Oleguer Presas en què qüestionava l'estat de dret arran del "cas De Juana Chaos" ja ha tingut conseqüències per al jugador. Kelme li ha retirat el patrocini. Després de la declaració del president Laporta, que molts van veure com una mena d'estirada d'orelles, els companys de vestidor han preferit no pronunciar-s'hi. Motta diu que el vestidor li dóna suport, però Puyol ha deixat clar que això no vol dir que comparteixin la seva opinió. D'altra banda, el jugador segueix portant les botes de la marca Kelme als entrenaments, tal com ha fet tota la vida.

Actualitzat

A partir d'ara, però, el defensa blaugrana deixarà de cobrar de Kelme, que li ha rescindit el contracte unilateralment, tot i que a la seva pàgina web s'assegura que Kelme defensa els drets de llibertat d'expressió i lliure pensament. Segons l'empresa, el contracte es trenca perquè es basava únicament en criteris esportius.

L'article que ha provocat el trencament es va publicar al setmanari "La Directa" i, posteriorment, al diari "Berria". Al text, Oleguer posava en dubte la imparcialitat de la justícia espanyola i comparava el cas de De Juana Chaos amb el d'altres presos que van ser excarcerats per motius de salut.

El fet que Oleguer hagi expressat públicament les seves idees polítiques tampoc no ha estat gaire ben vist pel club blaugrana, que es va afanyar a dir que el jugador havia parlat exclusivament a títol personal. De moment, la imatge d'Oleguer encara figura a la web de l'empresa Kelme, una empresa estretament lligada a la Generalitat Valenciana, que l'any 2002 la va salvar de la fallida amb un crèdit de nou milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut