Miki Lladó, en una roda de premsa recent
Miki Lladó, en una roda de premsa recent (CE Sabadell)
futbol

El Sabadell flirteja amb la zona de descens i destitueix el tècnic Miki Lladó

Els arlequinats són quinzens, amb els mateixos punts que el primer equip en zona de descens, i només han guanyat dos dels primers set partits. Lladó havia salvat amb solvència el Sabadell la temporada passada amb una plantilla austera

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'encaixar tres derrotes en els últims quatre partits, l'última a casa i "in extremis", contra el Fuenlabrada, que fins diumenge només havia guanyat un partit, el consell d'administració del Sabadell no ha tingut més paciència amb el seu entrenador, Miki Lladó. El tècnic santcugatenc ha estat destituït del seu càrrec avui i deixa els arlequinats en quinzena posició, amb set punts, els mateixos que el Rayo Majadahonda, que marca el descens. El Sabadell és, ara mateix, el pitjor dels quatre catalans de la categoria.

Miki Lladó va entomar amb èxit una feina titànica la temporada passada. Amb una plantilla modesta per la necessitat d'austeritat econòmica de l'entitat, i després de la destitució de Gabri Garcia, Lladó, que venia del juvenil, va salvar el Sabadell faltant dues jornades i perdent només 5 partits dels 21 que va dirigir. Fins i tot, en algunes fases del campionat, els arlequinats van alimentar esperances de donar la sorpresa i classificar-se per al play-off.

Miki Lladó dirigint un partit del CE Sabadell aquesta temporada (CE Sabadell)
Miki Lladó dirigint un partit del CE Sabadell aquesta temporada (CE Sabadell)

Després d'haver-se guanyat la renovació, però, l'inici de temporada de l'equip ha inquietat la directiva arlequinada. Sense poder presentar encara una plantilla especialment ambiciosa, però amb reforços interessants com els dels davanters Manel Martínez i Marcos Baselga, el mitja punta Antonio Moyano o els laterals Toni Herrero i Pablo Monroy, amb experiència a la categoria, el Sabadell només ha guanyat dos partits en les set primeres jornades.

El club ha obert contra rellotge les negociacions per trobar un nou entrenador que pugui debutar dissabte (16.00) al camp del Rayo Majadahonda. 

Anar al contingut