Futbol

El retrobament de Luis Suárez amb Messi, Busquets i Alba acaba sense gols

El primer amistós de pretemporada de l'Inter de Miami reuneix de nou el quartet exblaugrana, que deixa pinzellades de bon joc

Redacció Esport3Actualitzat

Era tot just el primer partit de pretemporada però hi havia una gran expectació per veure com seria el debut de Luis Suárez amb l'Inter Miami, o més aviat el seu retrobament amb Leo Messi, i també amb Sergio Busquets i Jordi Alba. El duel era contra la selecció d'El Salvador a San Salvador i ha acabat amb empat sense gols. 

Els quatre exbarcelonistes han jugat el primer temps junts i no han pogut trobar la porteria salvadorenca. Això sí, han fet algunes combinacions que han recordat els seus temps de blaugrana.

 

Al final, el porter de la selecció local, Mario Martínez, ha estat el més destacat d'un partit on s'ha notat que als jugadors de l'Inter els falta molt rodatge després de les vacances, un rodatge que agafaran tot fent la volta al món. Fins a 38.000 quilòmetres recorrerà l'equip de Florida en una gira de pretemporada que els portarà a l'Aràbia Saudita, Hong Kong, el Japó i, de tornada, els Estats Units, on començaran la temporada oficial el 21 de febrer.    

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut