Bàsquet

El Regal Barça ja treballa en el projecte esportiu de la temporada que ve

Quatre títols per coronar una temporada gairebé perfecta. El Regal Barça va celebrar dimecres amb l'afició la seva autoritat incontestable en el bàsquet català i espanyol. Són els els campions, però a les oficines s'està gestant un nou projecte esportiu per mantenir un cicle d'èxits. Ara mateix, només cinc jugadors tenen contracte per a la temporada vinent: Sada, Navarro, Ingles, Lorbek i Perovic. Un per posició, una primera columna per articular l'equip. A aquest quintet, s'hi afegeix Mickeal, que ja té la renovació redactada, i Chuck Eidson, procedent del Maccabi.

Actualitzat
A més, el Barça s'avança al nou marc de contractació i s'assegura ja dos extracomunitaris fins al 2013, i pot renovar automàticament Boniface N'Dong, amb la qual cosa ja tindria vuit efectius garantits.

Terrence Morris i Allan Anderson surten i Ricky Rubio, que ho ha guanyadot tot a Europa, dóna per tancada la seva etapa i marxarà als Minnesota Timberwolves de l'NBA, tot i el més que possible tancament patronal.

L'últim capítol és el dels jugadors que acaben contracte. El capità Roger Grimau encapçala una llista amb quatre noms que estan pendents de la seva continuïtat al Palau. El club encara no els ha comunicat les seves intencions. Lakovic, Basile i Fran Vázquez tampoc no tenen contracte en vigor. En el cas del pivot gallec, el Barça haurà de negociar amb el seu agent, alhora màxim accionista del rival blaugrana en la final ACB. Si algun d'ells marxa, caldrà buscar reforços al mercat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut