Espanyol

El pròxim partit, contra l'Sporting de Gijón, clau per a la continuïtat de Tintín Márquez

El pròxim partit, contra l'Sporting de Gijón, es preveu crucial per a la continuïtat de Tintín Márquez. Si el tècnic vol seguir tocant la banqueta de l'Espanyol, no pot permetre's una altra derrota com la d'ahir, a Santander, la tercera consecutiva a la Lliga. A Márquez se li esgota el crèdit i té molta feina per fer. S'han de remuntar els ànims d'una plantilla que no aixeca el cap i que és incapaç de reaccionar davant de l'adversitat.

Actualitzat
Futbolísticament, hi ha molts aspectes per millorar. S'ha de recuperar el millor Kameni de principi de temporada. El camerunès ja va fallar contra el Numància i ahir va fer aquest regal que va obrir el camí de la victòria del Racing. La defensa ha de ser molt més expeditiva i no ha de donar tantes facilitats als jugadors rivals.

Una mica més d'agressivitat al camp i, sobretot, millorar l'encert en els metres finals. El millor exemple, aquest. Tres rematades consecutives no van ser suficients per batre la porteria contraria. 

El balanç dels últims tres desplaçaments ho diu tot: zero gols marcats. La situació de l'equip, a tres punts del descens, deixa Márquez amb l'aigua al coll. Per superar la crisi, toca reaccionar amb celeritat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut