Florentino
Florentino
futbol

El Madrid oculta 122 milions i salten les alarmes sobre el fair play financer

Un possible acord amb una empresa de capital privat hauria esquivat el fair play financer en temporades anteriors

Redacció Esport3Actualitzat

Una investigació del diari anglès The Telegraph ha destapat que el Reial Madrid oculta el 20% de les seves despeses i han saltat les alarmes sobre l'incumpliment del fair play financer. El club blanc s'ha negat a explicar a fonts de la investigació d'on surten els 122 milions d'euros que teòricament va gastar el Madrid la temporada 2021/2022, però que no justifica per a què són. 

El club blanc va encabir en el pressupost presentat el passat mes d'octubre una partida anomenada "altres despeses operatives". Dels 135 milions d'aquesta partida, 13 formen part d'uns pagaments que tots els clubs han de fer a la Lliga. Els altres 122 milions, el Madrid no els ha volgut justificar.

Una maniobra per evitar el fair play financer

Segons la investigació, aquestes despeses podrien formar part d'un acord que el Madrid hauria fet amb una empresa per cedir futurs ingressos de màrqueting. El club blanc hauria arribat a un acord per haver rebut ingressos en temporades anteriors per part del grup de capital privat Providence. L'acord hauria permès al club blanc tenir més diners per rebaixar el límit salarial del fair play, a canvi d'uns futurs pagaments en futures temporades, que correspondrien a aquesta partida de 122 milions de l'exercici 2021/2022.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut