El Llevant i el València jugaran una de les eliminatòries de quarts de la Copa del Rei

El Llevant i el València jugaran una de les eliminatòries dels quarts de final de la Copa del Rei. L'equip granota va golejar l'Alcorcón al Ciutat de València i, per tant, ha remuntat l'eliminatòria, ja que en l'anada l'equip madrileny havia guanyat per 2 a 1. El València, per la seva banda, va perdre al camp del Sevilla per 2 a 1, però va fer bo el resultat de l'anada, ja que havia guanyat per 1 a 0 a Mestalla.

Al descans, el Llevant guanyava, amb gols de Barkero i Roger. En la represa, Iborra i Rubén Suárez van segellar la victòria i el pas a quarts.

Més emoció hi va haver al Sevilla-València. Els d'Unai Emery es van avançar al marcador amb un gol de Soldado a la segona part, al minut 66. Quatre minuts més tard, però, el Sevilla va empatar a través de Rakitic. El punt àlgid va arribar amb el gol en pròpia porta de Víctor Ruiz al descompte. Però els andalusos no van tenir temps de marcar un gol que els permetés passar l'eliminatòria.