Futbol

El Girona comença la segona volta amb un duel vital per la permanència al camp de l'Alabès

El Girona comença la segona volta de la Lliga Adelante amb un compromís que pot ser clau per assolir la permanència. El conjunt de Javi López visita aquest dissabte un altre equip en zona de descens, l'Alabès. Els gironins no podran comptar amb el seu jugador més determinant, Felipe Sanchón, que és baixa per lesió.

Actualitzat

El Girona comença la segona volta de la Lliga Adelante amb un compromís al camp d'un rival directe per la permanència. El conjunt de Javi López visita aquest dissabte a les 18.00 l'Alabès, en un partit que es podrà seguir en directe per Esport3, aplicacions mòbils, tauletes i internet (www.esport3.cat). Tots dos equips són en zona de descens, i només els separa un punt. Els gironins són dinovens, amb 23 punts, mentre que l'Alabès és vintè, amb 22.

Malgrat la millora experimentada en les dues últimes jornades, amb un empat a casa contra la Ponferradina i al camp del Deportivo, els de Javi López arrosseguen ja vuit jornades sense guanyar, amb només quatre punts dels 24 possibles. A més, l'equip no podrà comptar amb el seu home més determinant, Felipe Sanchón, que estarà un mes de baixa a causa d'una lesió muscular. Sanchón, amb cinc dianes, és el màxim golejador gironí i el jugador de camp que més minuts ha disputat de tota la plantilla. Javi López tampoc podrà disposar de Moisés Hurtado, que serà pare i ha caigut de la llista a última hora. El seu lloc l'ocupa el jove Carles Mas.

Un rival en hores baixes

L'Alabès també arriba al partit amb moltes necessitats. Els bascos, com el Girona, ja han canviat d'entrenador (Juan Carlos Mandiá va substituir Natxo González), però la reacció no acaba d'arribar. Només han sumat 10 punts dels últims 36, i la setmana passada van perdre a casa contra el Jaén (1-2) en l'últim minut de partit. De fet, els bascos i el Girona són els equips que menys victòries -cinc- han sumat en la primera volta de la competició. Fins i tot el cuer, el Reial Madrid Castella, n'ha aconseguit una més.

L'Alabès arrossega un bon grapat de baixes per lesió i, a més, el central Lucio no estarà disponible per sanció. El gran perill per al Girona serà Borja Viguera. L'ex del Nàstic és el segon màxim golejador de la categoria, amb 13 gols. L'acompanyarà en atac un vell conegut de l'afició gironina, el basc Ion Vélez. En el partit de la primera volta, el Girona es va imposar per 1 a 0, amb un gol de Felipe.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut