Eric i Grant Wahl (@ziplamak)
Mundial 2022

El germà del periodista Grant Wahl es fa enrere en la sospita d'assassinat

El germà del periodista mort a Qatar es desdiu de la seva primera versió, en què afirmava que Grant havia estat assassinat per mostrar suport a la comunitat LGBTIQ+

Redacció DigitalActualitzat

Eric Wahl, germà del periodista nord-americà Grant Wahl, que va morir divendres mentre cobria el Mundial de Qatar 2022, s'ha desdit de les seves paraules. Eric havia afirmat que sospitava que el seu germà havia estat assassinat i havia sol·licitat al govern nord-americà que aclarís de la causa de la mort: 

"Quan vaig saber que havia mort el primer que vaig pensar és que havia estat assassinat. Em vaig basar en coses que en Grant havia dit les dues últimes vegades que havia parlat amb ell. Però òbviament no sé res segur."

Flors a la tribuna de comunicació en memòria del periodista nord-americà Grant Wahl (Reuters)

Eric Wahl havia afirmat a Instagram que el seu germà estava sa, que havia rebut amenaces de mort i que ell no creia que "simplement" s'hagués mort, sinó que segons la seva opinió havia estat assassinat. Ara, el germà del periodista se n'ha desdit i ha afirmat que aquestes paraules les va publicar quan encara estava "en xoc".

Anar al contingut