Philippe Coutinho
Philippe Coutinho
Barça

El futur de Coutinho a la Premier League es complica

El Tottenham de Mauricio Pocchetino era el club més ben posicionat com a destí del brasiler, però l'operació té el temps en contra ja que el mercat de fitxatges anglès es tanca dijous que ve a la tarda

Actualitzat

El futur de Philippe Coutinho a la Premier League es complica quan falten menys de 24 hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges de la lliga anglesa.

El Barça ha tingut converses amb diversos equips, però el més ben posicionat era el Tottenham de Mauricio Pochettino. El brasiler i el tècnic argentí ja van coincidir la temporada 2011-12 a l'Espanyol quan Coutinho va jugar-hi com a cedit per l'Inter de Milà.

Ara bé, aquest dimecres, a hores d'ara, des del club blaugrana es descarta l'acord amb el conjunt londinenc perquè les negociacions amb el propietari dels Spurs s'estan complicant i no hi ha voluntat de tancar un mal negoci pel club.

Segons informa Sky Sports, a més, el mateix Coutinho no veuria amb bons ulls jugar al Tottenham manifestant la seva preferència pel club d'on venia quan va fitxar pel Barça, el Liverpool.

Un altre dels clubs anglesos amb qui el Barça va parlar era l'Arsenal, però el club dels "gunners" ja va descartar l'operació per l'elevat cost que representaria, i és que el plantejament del Barça és una cessió remunerada i assumint la fitxa de Coutinho.

 

 

Anar al contingut