Futbol

El futur de Cesc Fàbregas: no tanca la porta a dirigir el Barça

Cesc Fàbregas ha passat pel programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio i ha repassat l'actualitat del Barça i la situació de Xavi Hernández, entre altres temes

Redacció Esport3Actualitzat

Cesc Fàbregas dirigeix el primer equip del Como, equip de la sèrie B italiana, des del novembre, després d'estrenar-se amb el filial del club a l'estiu, un cop retirat com a jugador. Fàbregas, que es mostra entusiasmat en el seu rol com a tècnic, ha parlat al programa "Tot Costa" del moment que passa el Barça.

L'exblaugrana ha confessat que no troba a faltar ser jugador i no tanca la porta a dirigir un dia el Barça en un futur:

"És una cosa que no es pot saber. Crec que primer he de créixer, fer passos... Per això estic content on sóc, perquè no tinc una pressió molt alta."


"Al final, et poden jutjar, et poden dir que ets molt bo, o no, però al final és la feina que fas dia a dia... Hi ha entrenadors que, per dir-ho d'alguna manera, no estan ben vistos, però els veus treballar dia a dia i penses: aquest és un crac. Cal sentir-se bé amb un mateix."

Sobre la pressió que rep l'entrenador del Barça Xavi Hernández és taxatiu:

"No puc parlar per boca de ningú perquè el que ha viscut Xavi és el que ha viscut i la pressió que té ha de ser insuperable".

Fàbregas també ha parlat dels possibles substituts de Xavi a la banqueta blaugrana i ha valorat el tècnic del Bolonya, Thiago Motta:

"El Bolonya de Motta fa coses que el Barça no fa els últims anys, però ha 'mamat' Barça, coneix la casa i m'agrada molt el futbol dels seus equips; segur que es podria adaptar al sistema del Barça. A nivell futbolístic està demostrant molt"

 

Com a coneixedor del futbol italià, Fàbregas considera que el Barça és el favorit contra el Nàpols en l'eliminatòria de vuitens.

"El Barça està una mica per sobre. El Nàpols és capaç de fer un gran partit, però al següent no té la consistència per encarrilar-ne un altre. Tenen bons jugadors, és clar, però el Barça per a mi és més favorit."

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut