Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Ciutat de Granollers en derrotar l'Otmar suís per 28-21

El Fraikin Granollers va emetre ahir bones vibracions amb vistes a la Lliga Asobal, que comença d'aquí a quinze dies. Els de Manolo Montoya van guanyar el Ciutat de Granollers després de derrotar l'Otmar suís per 28-21. Els aficionats locals, a més, van poder veure en acció l'únic fitxatge que ha fet l'equip vallesà, el llançador polonès Michal Novak, que va anotar cinc gols. També han pujat del filial Resina, Pérez Ortiz i Quindos.

El capità del Fraikin, Carles Viver, va ser l'encarregat de rebre la Copa de Campions de la dissetena edició d'aquest torneig. En la final, els vallesans van derrotar amb claredat el Saint Omer suís.

Els catalans ja tenien un avantatge de quatre gols en arribar al descans, una renda que es va incrementar clarament en el segon període, amb un parcial de 8 a 2 en deu minuts. Sergio Berrios va ser el màxim anotador del partit, amb sis gols, i també del torneig, en què també van participar el Berlín alemany i l'AON Fivers austríac.

Aquesta setmana, el Granollers disputarà la Lliga del Pirineu a Nimes i un parell d'amistosos més abans de centrar-se en l'estrena de la Lliga Asobal, que serà dissabte, 9 de setembre, a dos quarts de cinc.