El Chelsea agafa avantatge als quarts de la Champions en guanyar al camp del Benfica en l'anada (0-1)

El Chelsea agafa avantatge als quarts de final de la Lliga de Campions. Els "blues" van guanyar al camp del Benfica (0-1), amb un gol de Kalou que va rematar una centrada de Fernando Torres, al minut 75. Al minut 60, l'àrbitre no va assenyalar un penal clar de Terry, que va tocar la pilota amb el braç dins l'àrea. Per al Chelsea, Mata va enviar una pilota al pal en una ocasió claríssima.

Un gol de Salomon Kalou pot haver decidit aquesta eliminatòria de quarts de final, entre el Benfica i el Chelsea. En la represa, David Luiz va evitar el que podria haver estat el primer gol del Benfica amb xut de Cardozo. Era el minut 2, de la segona part. En el 14, l'àrbitre l'italià Paolo Tagliavento no va veure unes mans clares de John Terry a l'àrea del Chelsea, en un penal no assenyalat i molt reclamat pels portuguesos.

Un minut més tard, contracop de l'equip anglès i Mata va estavellar la pilota al pal dret d'Artur. I, finalment, en el 30, va arribar l'únic gol, obra de Kalou. Jugada que comença Meireles, continua Fernando Torres, que veu Kalou tot sol, lliure de marcatge i aquest només ha d'empènyer la pilota. Errada defensiva del Benfica, que li pot costar les semifinals.

Fins al final del partit, el Benfica va intentar jugar més ofensivament i, per això, el seu entrenador va fer sortir Nolito, però no va tenir temps de fer res.