Els nous propietaris del CF Reus presentaran recurs al TAD
Futbol

El CF Reus apel·la al TAD i seguirà lluitant pels 109 anys d'història del club

Els nous propietaris del conjunt roig-i-negre critiquen la decisió de la Lliga d'alliberar els jugadors i asseguren que aquestes pèrdues milionàries haurien de ser substituïdes o recompensades

Actualitzat

Els nous propietaris del CF Reus Deportiu han informat en un comunicat oficial que apel·laran davant el Tribunal Administratiu de l'Esport la decisió del Jutge Social de la lliga d'expulsar l'equip de la competició després d'una reunió amb el bufet d'advocats Cuatrecasas i demanar-ne la suspensió cautelar perquè entenen que és contrària a dret.

El CF Reus també considera que "la decisió de LaLiga d'haver alliberat els jugadors del primer equip perjudica greument la situació econòmica de l'entitat". Per aquest motiu, Mr. Clifton Onolfo, CEO i president del CF Reus, afirma que els jugadors no haurien d'haver estat alliberats i que només el club o la Federació Espanyola podrien aprovar aquestes mesures, no LaLiga per si mateixa.

Onolfo també creu que les pèrdues en milions d'euros per l'alliberament dels jugadors haurien de ser substituïdes o recompensades. "Estem lluitant pels 109 anys d'història del club i necessitem tot el suport oficial de la ciutat i del territori", ha assegurat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut