Futbol

Els nous propietaris del Reus expliquen que Oliver va "sabotejar" la venda del club

Onolfo i Onalfo han explicat que Oliver "no va proporcionar la informació completa sobre alguns elements bàsics de l'operació", i ho valoren com "un acte de sabotatge"

Actualitzat

Dia molt mogut en l'entorn del Reus. Després que US Real Estate Investment ha plasmat aquest divendres els seus plans per al futur més immediat del club català, els reusencs han publicat un vídeo a les xarxes en què els dos propietaris, Clifton Onolfo i Curt Onalfo, expliquen quina és la situació i quins seran els pròxims moviments.

En l'entrevista, els nous propietaris expliquen que "el procés més difícil a dia d'avui ha estat que l'antic propietari no va proporcionar la informació completa sobre alguns dels elements bàsics de l'operació", i afegeixen que no els va "revelar que ells s'havien compromès a posar en llibertat els jugadors".

Onolfo i Onalfo valoren aquesta falta d'informació com "un acte de sabotatge" i esperen que la Lliga "entengui que això no seria just per als nous propietaris".

Els propietaris han explicat que han presentat "tota la documentació requerida" al Consell Superior d'Esports, i queden a l'espera "d'una resposta ràpida" per poder-se reunir amb la Lliga i "iniciar el procés de reconstrucció del CF Reus".

Pel que fa a la resolució de l'expedient, els nous propietaris han apuntat que la Lliga "hauria de castigar els antics propietaris" ja que ells arriben per "tirar endavant el Reus i no només millorar el club, sinó també l'estadi". A més, han apuntat que necessiten "el suport de l'afició".

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut