Müller ha fet els dos gols de la victòria del Bayern (Reuters)
Futbol internacional

El Bayern es classifica per a la final de la Pokal i manté intactes les opcions de conquerir el triplet

Els bavaresos han derrotat per 2 a 0 el Werder Bremen, un històric que lluita per mantenir la categoria a la Bundesliga, amb dos gols de Müller en la semifinal a partit únic a l'Allianz Arena

Actualitzat
 El Bayern de Munic de Pep Guardiola s'ha classificat per a la final de la Pokal, la Copa alemanya, que es disputarà el 21 de maig a l'Estadi Olímpic de Berlín. Els bavaresos han derrotat per 2 a 0 el Werder Bremen, un històric que lluita per mantenir la categoria a la Bundesliga, en la semifinal a partit únic que s'ha disputat a l'Allianz Arena.

El protagonista del partit ha estat Thomas Müller, que ha marcat els dos gols. El primer, en el minut 30, a la sortida d'un córner picat per Xabi Alonso. I el segon ha arribat després d'un penal absolutament inexistent: Arturo Vidal s'ha deixat caure davant l'acció de Janek Sternberg i l'àrbitre, Tobias Stieler, hi ha caigut de quatre grapes.
 
El Bayern, que ha jugat amb el teòric onze de gala, encara aspira a conquerir el triplet en una temporada que pot ser històrica i espera rival en la gran final, que sortirà del guanyador de la segona semifinal entre l'Hertha de Berlín i el Borussia Dortmund.
 
Anar al contingut