Dorsey ha d'aportar caràcter intimidador al joc del Barça. (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça presenta Joey Dorsey i estudia la possible reincorporació de Pete Mickeal

La contractació del pivot nord-americà Joey Dorsey (2'03 metres i 30 anys) satisfà les expectatives del Barça, que considera que amb la seva arribada l'equip serà més intimidador i podrà capturar més rebots. "És un finalitzador de jugades però no és un gran anotador, encara que a Turquia ha estat entre els deu millors encistelladors", ha ressaltat Joan Creus a la presentació del jugador davant els mitjans.

Actualitzat
La contractació del pivot nord-americà Joey Dorsey (2,03 metres i 30 anys) satisfà les expectatives del Barça, que considera que amb la seva arribada l'equip serà més intimidador i podrà capturar més rebots. "És un finalitzador de jugades, però no és un gran anotador, encara que a Turquia ha estat entre els deu millors encistelladors", ha ressaltat Joan Creus a la presentació del jugador davant els mitjans.

Per al pivot, aquesta és una nova oportunitat de triomfar en l'ACB, després del seu discret pas pel Baskonia, en el qual ha reconegut que no va tenir gaires minuts per una relació poc fluida amb el seu anterior entrenador. "Vull ajudar a guanyar els meus companys. Tenia ganes de tornar a l'ACB. Puc contribuir perquè els meus companys millorin, i jo estic disposat a aprendre", ha dit Dorsey.

El possible retorn de Mickeal

El Barça ja disposa de l'informe mèdic que li va remetre el jugador Pete Mickeal perquè el club determini si el reincorpora a la plantilla, després d'haver superat per segona vegada un tromboembolisme pulmonar, ha explicat el directiu de la secció Joan Bladé. El màxim responsable executiu s'ha limitat a dir que l'equip de metges que estudia l'informa de Mickeal es pronunciarà aviat sobre la conveniència o no que el jugador segueixi vinculat a l'equip català.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut