Mickeal i Papanikolau podrien ser companys. (Foto: EFE)
Bàsquet

El Barça assigna 14 dorsals a l'espera de decidir si reincorpora Pete Mickeal

El Barça ha fet pública la llista amb els 14 dorsals dels jugadors del primer equip, a l'espera de decidir si reincorpora Pete Mickeal. Aquest elevat número de fitxes l'obligarà a descartar un mínim de 2 jugadors per partit. La llista inclou al jove Mario Hezonja, ja plenament incorporat al primer equip.

Actualitzat
La secció de bàsquet del F. C. Barcelona ha fet pública la llista de dorsals dels jugadors per la temporada 2013-14. El primer equip comptarà amb 14 jugadors a l'espera d'aclarir la situació de Pete Mickeal, que es podria resoldre aquesta setmana.

L'aler nord-americà ha enviat els seus informes mèdics, que estan estudiant els serveis mèdics del Barça. Un cop els especialistes determinin si el jugador està plenament recuperat del seu tromboembolisme pulmonar, el director esportiu de la secció Joan Creus i l'entrenador Xavi Pacual hauran de decidir si el club el reincorpora. La plantilla s'ha confeccionat sense comptar amb ell, tot i que hi ha marge per a la seva tornada. De moment, cap altre jugador ha reclamat el seu número, el 33.

Ara per ara, l'únic 3 pur de la plantilla és el grec Kostas Papanikolau. Si finalment no es contracta Mickeal, el polivalent Bostjan Nachbar podria ocupar tant aquesta posició com la d'aler pivot. El jove Mario Hezonja, incorporat definitivament al primer equip, també té prou alçada per jugar d'aler quan calgui. I sempre queda el recurs de jugar amb dos escortes.

El número màxim de jugadors que un equip pot presentar és de 12, així que el Barça hauria de descartar com a mínim 2 cada partit. A l'Eurolliga no tindrà cap problema, perquè no hi ha límit als canvis de fitxes. En canvi, a l'ACB el màxim és de 10 per temporada (la substitució de jugadors lesionats no compta com a canvi). La lliga passada, en què l'equip va arribar a tenir 13 fitxes, es van esgotar 9 canvis.

Els dorsals són els següents:
00- Jacob Pullen
6- Joey Dorsey
8- Víctor Sada
9- Marcelinho Huertas
10- Àlex Abrines
11- Juan Carlos Navarro
14- Marko Todorovic
16- Kostas Papanikolau
23- Mario Hezonja
24- Brad Oleson
25- Erazem Lorbek
30- Macej Lampe
34- Bostjan Nachbar
44- Ante Tomic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut