Les banderes irisades onejant al Camp Nou (FC Barcelona)
Barça

El Barça perd 440.000 seguidors a Instagram per celebrar l'Orgull LGTBIQ+

El club blaugrana pateix els efectes de l'LGTBI-fòbia per una publicació a les xarxes socials

Redacció Esport3Actualitzat

La reivindicació del Barça dels drets de la comunitat LGTBIQ+ ha fet que el club perdés més de 400.000 seguidors només a Instagram.

El descens dràstic en el nombre de seguidors ha arribat en només 48 hores, després que el club blaugrana publiqués una foto amb les banderes irisades a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El post ha rebut fins ara més de 800.000 agradaments, però també més de 250.000 comentaris, molts d'ells crítics amb la publicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)


La notícia l'ha desvelat el periodista David Saura, exresponsable dels continguts digitals del Barça, que ha assenyalat que nou dels deu clubs de Primera que van publicar un post de suport van perdre seguidors.

El Barça és clarament el club que més seguidors va perdre, tot i que és també qui més en té (122 milions). Les dades mostren, a més, com el compte blaugrana va passar de guanyar uns 30.000 seguidors de mitjana al dia a perdre'n 306.000. Al dia següent, encara es notaven els efectes de la publicació i el Barça va perdre 133.000 seguidors més: 440.000 en total.

 

 

Dels 10 clubs, només el Las Palmas va pujar el nombre de seguidors.

Altres entitats de primer nivell, com el Reial Madrid o l'Atlètic de Madrid, no van fer cap publicació a Instagram de suport al col·lectiu LGTBIQ+.

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+
Anar al contingut