Lliga de Campions

El Barça ja és a les semifinals de la Champions femenina (2-1)

Les blaugranes han encaixat la primera derrota de la temporada, però han aconseguit l'accés a les semifinals de la màxima competició continental. Una derrota fonamentada en la falta de definició, perquè han tingut ocasions de sobres per guanyar

Xavi LemusActualitzat

El City ha sortit decidit a intentar la remuntada i ja en el primer minut ha tingut una oportunitat que acabava treient amb encert Marta Torrejón. Les seves intencions s'han vist reforçades quan, en el minut 20, i a la sortida d'un còrner, una pilota dividida l'ha acabat rematant al fons de la porteria Beckie fent l'un a zero. El Barça, que ha començat sense poder controlar el joc, ha reaccionat i ha tingut una doble oportunitat per empatar el duel, però ni Hansen ni tampoc Oshoala han encertat de cara al gol. Pel que fa al conjunt anglès, era novament Beckie qui forçava la intervenció de Sandra Paños. La resposta blaugrana era d'Oshoala, que, malgrat tenir dues oportunitats de xut, no acabava de trobar la xarxa del City. Amb l'un a zero arribaven al descans.
  
El segon temps s'encetava amb una nova ocasió de la davantera nigeriana del Barça, però novament sense premi. Ha estat a la quarta oportunitat quan ha rebut la recompensa del gol. Pilota ben pressionada per Patri Guijarro i l'assistència de Hansen l'envia Oshoala a la xarxa del City. Era l'empat a un i un gol que sentenciava l'eliminatòria. Tot i això, l'equip local ho ha continuat intentant i en aquesta acció Leila feia penal sobre White. Mewis el transformava fent el dos a un. Fins el final les millors ocasions han estat per a les blaugranes que han perdonat l'empat en dues claríssimes ocasions de gol. La primera d'Oshoala i, posteriorment, a través de Martens. El dos a dos no ha arribat, però sí la merescuda classificació per a les semifinals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut