Actualitat blaugrana

El Barça al complet celebrarà el títol de Lliga amb l'afició, que s'acomiadarà de Larsson i Gabri

El Barça i l'Espanyol juguen aquest vespre, a partir de les vuit, el derbi al Camp Nou. Un derbi que afronten de maneres molt diferents. Els blaugranes com una festa i els blanc-i-blaus com una final per aconseguir la permanència. Frank Rijkaard vol que tots els jugadors, fins i tot Messi, siguin avui al Camp Nou i fins a última hora no decidirà qui es vestirà de curt. Això sí, sembla clar que donarà minuts a Gabri i Larsson perquè s'acomiadin de l'afició, ja que tots dos deixaran el club aquest estiu. Abans del partit, a dos quarts de set, començaran els actes de celebració del títol i continuaran després del derbi.

Actualitzat

El capità del Barcelona, Carles Puyol, rebrà el trofeu que els acredita com a l'equip campió de la Lliga de mans del president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Angel María Villar, després del partit, dins dels actes de celebració del títol previstos pel club blaugrana. Després d'emetre pels marcadors un vídeo amb els millors gols de l'equip d'aquesta temporada i la interpretació de l'himne a càrrec del grup musical Gossos, Villar lliurarà el trofeu a Puyol.

El parlament dels tècnics i jugadors, una actuació castellera i una sèrie de focs artificials tancaran la festa. Abans del partit els espectadors tindran l'oportunitat de veure en directe, a l'esplanada de tribuna, actuacions de castellers, grallers, tabalers i balls de sardanes. Quan els jugadors dels dos equips saltin al camp, l'Espanyol farà el passadís al Barcelona, al Camp Nou apareixerà un gran mosaic amb el lema "Som campions", que es repetirà després de cada gol de l'equip de Frank Rijkaard.

Per demà està prevista la caravana festiva amb dos autocars descapotables que recorrerà els carrers de la ciutat, amb inici i final al Camp Nou. Hi participaran els jugadors i tècnics del primer equip de futbol, però també els de l'equip d'hoquei sobre patins, campions de la Copa de la CERS. Els autocars sortiran de l'avinguda Arístides Mallol i passaran per Riera Blanca, Sants, avinguda de Madrid, Berlín, Numància, Tarragona, València, Viladomat, Gran Via, Pelai, Canaletes, plaça de Catalunya, Passeig de Gràcia, Diagonal, Francesc Macià, Josep Tarradellas, avinguda de Sarrià i travessera de les Corts, abans d'acabar el recorregut al Camp Nou, que estarà tancat al públic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut