Dovbyk celebra el gol contra el FC Barcelona
Dovbyk celebra el gol contra el FC Barcelona (Europa Press)
FUTBOL

La reacció de Dovbyk al pòquer de gols de Sorloth

El davanter ucraïnès va assabentar-se'n just després de ser substituït a Mestalla

El Girona va derrotar el València (1-3) a Mestalla i, d'aquesta manera, s'assegurava la tercera posició. Una temporada històrica dels gironins amb la classificació per a la Champions. Al mercat d'estiu del 2023, Cárcel va fitxar un davanter ucraïnès del Dnipró a canvi de 7,8 milions d'euros, Artem Dovbyk. L'internacional convocat per a l'Eurocopa d'Alemanya 2024 venia per substituir al Taty Castellanos, un repte per a un jugador bastant desconegut.

L'olfacte golejador de Dovbyk

El nou jugador del Girona va estrenar-se ja la primera jornada, marcant el gol de l'empat contra la Reial Societat vuit minuts després d'entrar al terreny de joc. Un preludi de la gran temporada de cara a porteria. A la penúltima jornada, Dovbyk liderava la classificació pel Pitxitxi de la primera divisió espanyola amb 20 gols, un més que Sorloth i Bellingham.

A Mestalla, el davanter de Míchel va sumar un gol més per allunyar-se dels seus competidors. Tanmateix, Sorloth marcava un pòquer de gols a casa davant el Reial Madrid, i superava Dovbyk per dos gols. Al minut 79, Stuani va entrar per l'ucraïnès i Míchel se li va acostar per informar-lo del que passava 60 quilòmetres enllà.

La seva reacció va fer riure els seus companys d'equip i el tècnic.

Res en joc a l'últim partit de la temporada

Amb tot decidit i amb les places adjudicades, es jugarà l'última jornada de la Lliga espanyola. El duel entre Sorloth i Dovbyk serà un dels pocs al·licients. El noruec del Vila-real està dos gols per sobre. L'ex del Dnipró serà el primer a jugar. Divendres a les 21.00 h contra el Granada s'acomiadaran de l'afició a Montilivi. Al seu torn, Sorloth defensarà el Pitxitxi a Pamplona, dissabte a les 14.00 h.