Actualitat blaugrana

El Barça celebrarà el títol de Lliga en el derbi contra l'Espanyol

El derbi d'aquest dissabte contra l'Espanyol serà el primer partit del Barça després de proclamar-se campió de Lliga. Els blaugranes, que no tenen res en joc, també hauran d'estar pendents de les celebracions pel títol i de la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal. El derbi, per al Barça, no presenta gaires al·licients esportius. Malgrat tot, l'entrenador blaugrana, Frank Rijkaard, ha citat tots els jugadors de la plantilla, 22. Només Messi està descartat, i ha deixat entreveure que no jugarà amb l'onze de gala.

Actualitzat
La festa blaugrana, que es va iniciar dimecres a la nit arran de la conquesta del títol de Lliga, tindrà continuïtat durant tot el cap de setmana. Per dissabte, al Camp Nou, se n'ha previst una nova entrega, que començarà a dos quarts de set de la tarda a l'esplanada de l'estadi amb l'actuació de grallers, castellers i colles sardanistes.
Després del derbi contra l'Espanyol, més festa. Com va passar fa un any, un dels punts àlgids serà l'entrega del trofeu que acredita el Barça com a campió de Lliga. Actuacions musicals i parlaments de tècnics i jugadors precediran un castell de focs que tancarà la festa de dissabte.

Diumenge, traca final amb la rua. Com la temporada passada, es farà en autocar descobert. Començarà a les sis de la tarda, al Camp Nou, acabarà a les 9 al mateix escenari i passarà per punts emblemàtics del barcelonisme, com la font de Canaletes. L'any passat, la rua va mobilitzar un milió de persones.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut