Actualitat blaugrana

El Barça, a un pas de tancar el primer fitxatge de la temporada: Yaya Touré

El Barça està a punt de tancar el primer fitxatge de la temporada 2007-2008. És africà i té una potència física espectacular. Es diu Yaya Touré, és de la Costa d'Ivori, té 24 anys i per allà on ha passat ha causat sensació per la seva potència i la seva polivalència. L'acord amb el jugador és total, i les diferències amb el Mònaco són tan petites, que el fitxatge es podria tancar aquest mateix cap de setmana.

Actualitzat

El seu físic d'atleta li permet escapar-se dels defensors amb potència i arribar a porteria per marcar. Si cal, també sap trobar l'escaire. I té vista i qualitat per fer passades a l'espai i en profunditat. Yaya Touré, nascut a la Costa d'Ivori fa 24 anys, volta per Europa des dels 18. Ha passat per Bèlgica, Ucraïna, Grècia i, des de fa una temporada, França, on juga amb el Mònaco. Titular en 24 de 27 partits de Lliga, ha marcat cinc gols. Migcentre defensiu, ha deixat bocabadat tothom per la seva polivalència i la seva capacitat ofensiva. El Barça el segueix fa mesos. L'acord amb el jugador és total. Vindria per a quatre temporades i només falta tancar detalls amb el Mònaco.

Yaya Touré l'avalen les dades, però també els jugadors que el coneixen. I no qualsevol. Ho fa Drogba, company seu a la selecció. I també qui podria ser company seu al Barça, Thierry Henry. I és que Touré va provar amb l'Arsenal, on juga un dels seus germans, però no va convèncer Arsene Wegner.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut