Atletisme

Driss Lakhouaja i Isabel Eizmendi s'imposen en la 29a edició de la Cursa de la Mercè

El marroquí Driss Lakhouaja ha estat el guanyador de la 29a edició de la Cursa de la Mercè que s'ha disputat aquest diumenge pels carrers de Barcelona. Lakhouaja ha fet un temps de 30 minuts i 15 segons per recórrer els 10 quilòmetres i s'ha imposat amb 22 segons d'avantatge sobre el seu compatriota Mustaffa Younes. En categoria femenina, la victòria ha estat per a Isabel Eizmendi. L'atleta de l'Associació Esportiva Blanc-i-blava ha guanyat amb una superioritat insultant i ha tret gairebé tres minuts a la segona classificada.

Actualitzat
Com en els últims 29 anys, avui ha arribat fidel a la seva cita, la tradicional Cursa de la Mercè de Barcelona. Pràcticament 7.500 corredors no s'han volgut perdre l'ocasió de córrer 10 quilòmetres pels carrers més cèntrics de la ciutat, amb sortida i arribada al recinte firal de la plaça d'Espanya.

El més ràpid, l'atleta marroquí, Driss Lakhouaja, vencedor de les curses populars més importants de Barcelona, com ara la Jean Bouin o la Cursa de El Corte Inglés. La Mercè li faltava en el palmarès. Lakhouaja, que ha corregut en 30 minuts i 15 segons, ha superat de 22 segons el seu compatriota Mustaffa Younnes.

En fèmines, nova victòria per a la basca establerta a Catalunya Isabel Eizmendi, que ja havia guanyat ara fa tres anys. L'atleta de l'Associació Esportiva Blanc-i-blava ha tret pràcticament tres minuts a la segona classificada.
Anar al contingut