Marco Asensio va seguir al terreny de joc després que entrés Odriozola
Marco Asensio va seguir al terreny de joc després que entrés Odriozola (Reuters)
Futbol

Competició desestima la denúncia del Getafe al Reial Madrid

El canvi en fals de Marco Asensio per Odriozola no ha rebut el càstig que demanava el Getafe

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè de Competició ha desestimat la denúncia del Getafe al Reial Madrid per alineació indeguda. Els fets van arribar quan Carlo Ancelotti va substituir Marco Asensio per Odriozola, amb el resultat d'1-0. Just abans de creuar la línia de banda, el jugador mallorquí es va adonar que Camavinga demanava el canvi, i, finalment, va ser el francès qui va abandonar el terreny de joc. 

La problemàtica va sorgir perquè Odriozola havia entrat al terreny de joc abans que Marco Asensio s'adonés que Camavinga no podia seguir. En aquest sentit, el reglament de la IFAB (International Football Association Board) és clar: "la substitució es completa quan un substitut entra al terreny de joc. Des d'aquell moment, el jugador que ha marxat esdevé substituït i el substitut esdevé jugador i pot començar a jugar".

El Getafe demanava que se li donessin els tres punts per un canvi que es va produir de manera antireglamentària. A més, també sol·licitava una sanció econòmica al Reial Madrid d'entre 6.001 i 9.000 euros.

Anar al contingut