Barça

Cesc Fàbregas té un trencament fibril·lar al bíceps femoral i serà baixa les pròximes tres setmanes

Cesc Fàbregas s'ha lesionat en l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí i és baixa segura per el partit que els blaugrana han de jugar aquest diumenge a Gijón. El d'Arenys s'ha fet un trencament fibril·lar en el terç distal del bíceps femoral de la cama dreta i estarà unes 3 setmanes de baixa. A més, Iniesta, que ja ha fet part de treball en grup, Alexis i Afellay, continuen de baixa. La bona notícia per a l'equip de Guardiola és la recuperació de Carles Puyol, que s'ha entrenat amb normalitat i ha entrat a la llista de 18 jugadors convocats juntament amb Isaac Cuenca, del B.

Actualitzat
Carles Puyol ha participat a la sessió d'entrenament de la plantilla del primer equip del Barça, que prepara el partit de Lliga de demà a Gijón. Puyol es va entrenar al marge del grup divendres, perquè tenia molèsties a les costelles com a conseqüència d'un cop que va rebre al partit de Lliga de Campions jugat a Bielorússia.

En la sessió que els blaugranes han fet aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, s'ha exercitat totalment recuperat i ha acabat entrant a la convocatòria de Pep Guardiola per jugar contra l'Sporting. Guardiola ha dirigit una sessió amb els 17 jugadors disponibles, més Isaac Cuenca, del filial. També a Iniesta se l'ha tornat a veure formant part de la sessió amb els companys.

La mala notícia és una nova lesió muscular que té aquest any un membre de la plantilla del Barça en aquest inici de temporada. La lesió d'Iniesta causa la cinquena baixa per problemes musculars en poc temps. Tot i això, Guardiola no està preocupat i no hi veu cap causa estranya. En la roda de premsa posterior a l'entrenament ha minimitzat la lesió del català. "La lesió de Cesc és poca cosa, esperem recuperar-lo bé", i ha elogiat la incidència del jugador a l'equip: "Cesc ens dóna moltes coses. Hem de treballar perquè es curi bé i no es torni a lesionar."

Guardiola defensa Preciado

Pep Guardiola ha defensat la feina de Manolo Preciado, entrenador de l'Sporting, i ha assegurat que "no el faran fora", perquè "si algú ha fet coses per l'Sporting és ell". Per continuar recordant que "Preciado va portar l'Sporting a Primera i sempre ha resolt situacions difícils. En el primer any, després de quatre derrotes seguides, tots van dir que ja estava descendit i l'equip es va salvar".

Guardiola també s'ha referit a les dificultats històriques que s'ha trobat el Barça a El Molinón, "un dels camps complicats de la Lliga", i davant un rival que, llevat del primer any, sempre ha posat en dificultats el Barça, a Gijón i al Camp Nou. "Els últims anys, llevat del primer, ens ha costat molt guanyar-los. Hem tret resultats molt ajustats i compten amb un camp molt intens. Estem avisats", ha advertit. L'entrenador del Barça espera que a Gijón el Barça pugui trencar aquesta "miniratxa" de partits sense guanyar com a visitant a la Lliga (dos empats fins ara).
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut