Bàsquet

Carles Duran: "Soc de la Penya i des del sofà de casa no podia ajudar l'equip"

El tècnic català ha demanat als jugadors que facin un pas endavant per assolir l'objectiu de la permanència a la Lliga ACB durant la seva presentació oficial com a entrenador del Divina Seguros Joventut

Actualitzat

Carles Duran ha estat presentat aquest dijous com a nou entrenador del Divina Seguros Joventut de Badalona i s'ha mostrat convençut de poder treure el conjunt verd-i-negre de la zona de descens. El tècnic català, que torna a l'equip on es va formar com a entrenador durant 15 anys, ha demanat als jugadors que donin un pas endavant per assolir l'objectiu de la permanència a la Lliga ACB.

"En 15 jornades podem aconseguir les victòries necessàries perquè en molts moments de la temporada aquests jugadors ho han aconseguit. L'equip necessita no pensar tant en la derrota i en la victòria sinó a recuperar el somriure per tenir més confiança."

Duran s'ha definit com un seguidor del Joventut i ha confessat que quan va rebre l'oferta per entrenar l'equip verd-i-negre no s'ho va pensar gens ni mica tot i la delicada situació esportiva.

"Jo soc de la Penya i des del sofà veient els partits no podia ajudar l'equip. Així que em van plantejar venir, ho vaig acceptar. "Des del sofà de casa no podia ajudar la Penya. Sol no puc canviar la dinàmica. Els jugadors han de donar un pas més. Conec la casa i tinc un sentiment que molts pocs poden tenir, que és el que vull que tingui l'equip. Els joves han de transmetre qui som i d'on venim. Estic molt convençut que podem tirar endavant la situació."

Malgrat que l'equip badaloní és penúltim amb només quatre victòries, el nou tècnic de la Penya ha reivindicat el seu grup tot i que tampoc descarta l'arribada d'algun reforç més. 

"La plantilla està molt bé i amb confiança pot guanyar en qualsevol pista, començant per la de l'Andorra. Primer vull conèixer els 13 jugadors. Si el club considera que hi ha un jugador que ens pot ajudar no diré que no, però amb els 13 que tinc puc tirar endavant."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut