Aficionats donen suport a Maradona a les portes de la clínica on el van operar (EFE/ Demian Alday Estevez)
Futbol internacional

Caravana d'aficionats de Gimnasia y Esgrima La Plata per donar suport a Maradona

El metge personal de l'astre argentí, Leonardo Duque, s'ha mostrat sorprès de l'evolució favorable després de ser operat d'un coàgul al cervell

Redacció Esport3Actualitzat

L'endemà d'haver estat operat d'un coàgul al cervell, l'estat de salut de Diego Armando Maradona és bo i es recupera a bon ritme. L'exjugador es recupera de l'operació en una clínica de Buenos Aires, i fins allà hi ha arribat una caravana d'aficionats de l'equip que entrena, Gimnasia y Esgrima La Plata, per animar-lo i donar-li suport amb pancartes i càntics. La devoció per Maradona és absoluta a l'Argentina, i el seu estat de salut és qüestió d'estat.

El seu metge personal, Leonardo Duque, s'ha mostrat sorprès per l'evolució tan favorable de l'estat físic de l'astre argentí després de l'operació.

"La veritat és que estem molt contents. Ell pot caminar, parla amb mi, se li nota molt més lúcid. L'evolució segueix molt bona, com a novetat avui li hem fet la tomografia de control, que és excel·lent. La veritat, estem molt contents, ell està amb moltes ganes d'anar-se'n".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut