(@pcanmon)
Natació

Belmonte, Zamorano i Vall debuten amb sort diversa en els Campionats d'Espanya de Sabadell

Aquesta tarda, de nou a la piscina del Sabadell, tornarem a veure les estrelles de la natació catalana dins l'aigua. Una sessió que es podrà veure en diferit per Esport3, a les 21.15

Xevi BardoletActualitzat

Mireia Belmonte ha debutat aquest matí en el Campionat d'Espanya Open de Primavera, la cita cabdal de la temporada i en què els nedadors han de fer les marques mínimes exigides per poder participar en els mundials de Gwangju (Corea del Sud) de l'estiu.

La badalonina, que tot just porta tres mesos entrenant-se després dels problemes físics, ha nedat les eliminatòries dels 200 papallona, un segon i 7 dècimes per sobre de la mínima exigida. Ha guanyat amb un temps de 2.11.42. Sí que ha aconseguit la marca requerida en els 800 lliures. Tot i nedar 5 segons més lenta que fa uns dies a Marsella, quan va assolir una de les millors marques mundials de l'any, Belmonte ha rebaixat el temps exigit amb una marca de 8.32.29.

També s'ha estrenat la nedadora del Sant Andreu Jessica Vall. Ha nedat els 50 braça, la seva pitjor prova, i amb un temps de 31.22, s'ha quedat a 11 centèsimes de la mínima. En canvi, África Zamorano ha aconseguit uns excel·lents 2.09.60 en els 200 esquena. Un temps per sota de la marca exigida, però que haurà de millorar en les semifinals d'aquesta tarda, en què es demana rebaixar encara més el cronòmetre.

Cal tenir en compte que la direcció tècnica posa molt èmfasi en les eliminatòries matinals i exigeix als nedadors que rebaixin les marques exigides en aquesta franja.

 

 

Anar al contingut