Leo Messi i Antonela Rocuzzo, el dia de la seva boda (Reuters)
Futbol

Amenacen Leo Messi disparant contra el negoci de la seva família política

El supermercat de la família Roccuzzo ha aparegut amb 14 trets i un missatge dirigit al crac argentí

Redacció Esport3/AgènciaActualitzat

El supermercat de la família d'Antonella Roccuzzo -la dona de Leo Messi-, situat a Rosario, ha estat tirotejat aquesta matinada. En el lloc dels fets s'hi ha trobat també un missatge dirigit expressament al crac argentí: "Messi, t'estem esperant. Javkin també és narco, no et cuidarà." Javkin fa referència a Pablo Javkin, l'actual alcalde de Rosario.

Els delinqüents han disparat 14 trets contra la façana del local de la família Roccuzzo, ubicat a la zona oest de Rosario, ciutat natal del futbolista. La majoria dels trets han impactat sobre una de les tres persianes metàl·liques i es creu que els atacants s'haurien desplaçat en moto.

El missatge amenaçador dirigit a Leo Messi

A primera hora d'aquest dijous, l'alcalde de Rosario, Pablo Javkin, ha comparegut davant dels mitjans i ha responsabilitzat dels fets les bandes i "les forces que tenen armes i els que tenen la potestat d'investigar els delictes". Creu que la intenció de l'acte era generar "repercussió" i ha demanat que es deixi que la família Roccuzzo obri el local i pugui treballar. Els fets han tingut molt ressò a l'Argentina.

La ciutat natal de Messi

Rosario és considerada la ciutat més castigada per la violència a l'Argentina, colpejada per fets d'inseguretat per l'acció de bandes de narcotraficants.

El davanter del PSG celebra habitualment les festes de Nadal en aquesta ciutat, on té una casa dins d'un barri privat, com ja va fer després del Mundial aconseguit a Qatar el desembre passat.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut