Segon Masters per a Alexander Zverev, campió el 2018 i el 2021 (Reuters)
Tenis

Alexander Zverev es corona mestre per segona vegada

L'alemany ha superat amb facilitat el rus Daniïl Medvédev, que ha semblat arrossegar problemes físics, per un doble 6 a 4, en una hora i 15 minuts de partit. Zverev acaba el 2021 amb 6 títols, entre els quals l'or olímpic, dos Masters 1000, i ara el Masters

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

En el primer set Zverev ha estat més segur i encertat que Medvédev. I ha concretat la seva superioritat ja en el tercer joc, que és quan ha aconseguit l'únic trencament, que ha decidit el parcial per 6 a 4. Zverev, amb un gran nivell de servei, el cert és que no havia de fer grans coses per anar al davant al marcador, ja que Medvédev ha rendit per sota del que és habitual en ell.

En el segon set, l'alemany ha començat encara millor, perquè ja en el primer joc s'ha endut el servei del rival. Les coses no han canviat gaire. Els moviments de Medvédev a la pista suggerien que potser arrossegava alguna molèstia física. Sigui com sigui, Zverev ha seguit el seu camí, i encara que per moments semblava que el rus intentava reaccionar, l'alemany ha fet el què havia de fer: mantenir els seus serveis –ha arribat a servir un segon a més de 200 km/hora— fins al final. Amb un doble 6 a 4 ha tancat el partit en 1 hora i 16 minuts.

Aquesta és la segona vegada que Alexander Zverev guanya el Masters. El primer cop va ser el 2018, quan va derrotar el serbi Novak Djokovic a la final. Zverev acaba amb el títol d'avui un gran 2021 en què ha guanyat 6 títols: Acapulco, Madrid, Cincinnati i Viena, a més dels Jocs Olímpics, i ara el Masters.