BARÇA

Aitana, amb la veu trencada: "Vull donar la Champions a l'afició, s'ho mereix des de Torí"

La jugadora del Barça porta molt de temps somiant amb la final d'Eindhoven, el gran repte blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Ho té a tocar. Aitana Bonmatí ha explicat a la zona mixta del Camp Nou les sensacions especials que li desperta tornar a la final de la Champions. Just després de l'empat contra el Chelsea (1-1), la migcampista blaugrana ha deixat anar el seu esperit guanyador amb la veu trencada:

"Aquests són els partits grans, els que ens agrada jugar a totes. L'any passat a Torí va ser molt bonic, però no vam poder donar la Champions a una afició que està bolcada amb nosaltres. Per mi personalment va ser el més trist de tot. Que nosaltres no responguéssim bé aquell dia. Aquest any jo personalment els vull donar la Lliga de Campiones i la lluitarem."

Aitana i les seves companyes ja desitgen veure qui serà el seu rival a la final, després de l'empat a dos de l'anada entre el Wolfsburg i l'Arsenal. Divendres, totes elles i Giráldez estaran ben atentes a la televisió. Però la quarta final seguida ja és aquí, i amb ella, l'opció d'aconseguir la segona Champions de l'equip.

"No hem de normalitzar tot això. Aquesta eliminatòria ha estat molt ajustada. Hem de donar valor a això que fem i a tota la gent que estem aplegant."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut