Futbol

Uns 17.000 aficionats culers es desplaçaran fins a Madrid per viure en directe la final de la Copa del Rei

El Barça no estarà sol en l'última final de l'era Guardiola. Des de primera hora del matí, la caravana culer ha començat a sortir cap a Madrid per viure en directe la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón. Uns 17.000 aficionats blaugrana es desplaçaran fins a la capital espanyola en autocar, tren, avió i cotxes particulars per animar un equip que vol tancar amb un nou títol el cicle més exitós de la història del club.

Actualitzat
A primera hora del matí han marxat des de l'esplanada del Camp Nou els 15 autocars de seguidors blaugrana que van a Madrid per animar l'equip. Es tracta de prop de 750 culers, que faran sis hores per cobrir els més de 600 quilòmetres fins a la capital espanyola, on esperen poder veure, en directe, el 14è títol de l'era Guardiola.

El gruix de l'afició blaugrana, però, marxarà durant tot el dia d'avui, alguns ho faran en tren, hi ha quatre trens AVE que faran el trajecte fins a Madrid des de l'estació de Sants, i la resta, fins a un total de 17.000, s'hi desplaçaran en avió o en vehicle particular.

Per aquest partit els socis del Barça disposaven d'un paquet de 13.600 entrades que es van haver de repartir a través d'un sorteig, mentre que 3.600 entrades anaven destinades a les diferents penyes blaugrana. S'espera que culers arribats d'arreu de l'estat espanyol i també de la resta del món omplin les graderies del Vicente Calderón. Des de les 10 del matí hi haurà habilitada a Madrid una Fan Zone culer, situada a uns dos quilòmetres de l'estadi, perquè els aficionats que ho vulguin puguin fer ambient en les hores prèvies a l'inici del partit.

Majoria d'aficionats bascos

Tot i el desplaçament massiu d'aficionats blaugrana, l'afició de l'Athletic serà majoria i per golejada. Prop de 50.000 seguidors bascos van sortir ahir des de Bilbao i ja són a Madrid per veure l'enfrontament. Fins i tot van col·lapsar l'autopista, a Burgos. S'espera que la proporció de seguidors sigui de tres a un per als bascos, en comparació amb la massa social que es desplaçarà des de Barcelona. També és cert que molts aficionats de l'Athletic Club viatgen sense entrada.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut