Un motorista mor a Bellpuig, envestit per un conductor begut i drogat que s'ha fugat
UIn marca al terra indica el lloc del xoc que ha causat la mort del motorista (ACN/Salvador Miret)

Un motorista mor a Bellpuig, envestit per un conductor begut i drogat que s'ha fugat

Amb aquesta són 79 les persones que han mort en accident de trànsit a les carreteres de Catalunya, de les quals 25 són motoristes

Actualitzat

El conductor d'una motocicleta ha mort en un xoc amb un turisme a l'A-2 a Bellpuig, a l'Urgell. El conductor del cotxe, que ha fugit, l'han detingut després i ha donat positiu en alcohol i drogues.

El jutjat de Cervera ha decretat aqust divendres a la tarda presó provisional per al detingut, a qui acusa d'homicidi imprudent, conducció sota els efectes de l'alcohol i drogues i abandonament del lloc de l'accident.

Amb aquesta ja són 79 les persones que han mort en accidents a les carreteres catalanes aquest any, dels quals 25 són motoristes, segons el balanç provisional del Servei Català de Trànsit, STC.


L'accident, dijous

Els Mossos d'Esquadra van rebre, cap a tres quarts de 12 de la nit d'aquest dijous, un avís d'accident al quilòmetre 495,8 de l'autovia A-2, al seu pas per la localitat de Bellpuig. 

Per causes que s'investiguen, un turisme va xocar contra una motocicleta. A conseqüència del xoc, el motorista, un home de 58 anys veí de Lleida, va ser traslladat a l'Hospital de Vilanova de Lleida, on va morir de matinada.

Un motorista mor a Bellpuig, envestit per un conductor begut i drogat que s'ha fugat
Sortida de Castellnou de Seana on s'ha detingut el conductors del cotxe (ACN/Salvador Miret)
 

El conductor del turisme implicat en la col·lisió havia fugit del lloc de l'accident. Poc després la policia el va localitzar a pocs quilòmetres, a la sortida de l'A-2, amb el vehicle avariat a causa del mateix accident.

El conductor va donar positiu en alcohol i drogues. El nivell d'alcohol, de 0,85 mg/l en aire expirat, superava la taxa permesa, i el drogotest va donar positiu en cocaïna.

Els Mossos d'Esquadra el van detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, per homicidi per imprudència greu i per omissió de socors.    

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatMossos d'Esquadra
Anar al contingut