La policia ha tancat el centre de Nottingham i recava proves als llocs dels fets (Reuters)
La policia ha tancat el centre de Nottingham i recava proves als llocs dels fets (Reuters)
Regne Unit

Un detingut per tres atacs diferents a Nottingham amb tres morts i tres ferits

La policia ha detingut un home de 31 anys com a presumpte responsable i, de moment, no valora l'incident com un acte terrorista

RedaccióActualitzat

La policia de la ciutat anglesa de Nottingham ha detingut un home de 31 anys acusat d'assassinar dos homes i una dona, que han trobat apunyalats al carrer aquest matí.

Han rebut un primer avís a les 4 de la matinada d'aquest dimarts, informant-los de les primeres dues víctimes a Ilkeston Road. A hores d'ara, ja s'ha pogut confirmar que són dos estudiants de 19 anys, un noi i una noia, de la Universitat de Nottingham.

Després, s'ha trobat una tercera víctima, un home d'uns cinquanta anys que també ha estat apunyalat a Magdala Road, un carrer que queda a deu minuts en cotxe de l'indret on s'han localitzat els primers morts.

Els incidents han continuat després que els informessin que una furgoneta havia intentat atropellar tres persones més que estaven esperant l'autobús en una parada. El vehicle, segons creu la policia, hauria estat robat.

Les tres víctimes s'han traslladat a l'hospital. Una de les persones envestides està en estat crític, mentre que les altres dues tenen ferides menys greus. 

La policia creu que tots tres incidents, els d'Ilkeston Road, el de Magdala Road i l'últim, l'envestiment a Milton Street  estan relacionats.

La policia, de moment, no ho valora com un acte terrorista i les investigacions continuen obertes.


L'alarma ha saltat quan, passades les 9 del matí, s'ha sabut que havia quedat tancat tot el centre de la ciutat del centre d'Anglaterra.

Les autoritats no han informat del que passava fins una hora més tard i només han publicat el missatge que estaven investigant "un incident greu".


El cordó policial que encercla el centre de la ciutat s'ha mantingut fins a mitja tarda. El centre ha quedat paralitzat i s'ha interromput el servei dels tramvies i d'alguns autobusos.

La furgoneta que ha envestit tres persones a Milton Street
La furgoneta que ha envestit tres persones a Milton Street (Reuters)

A la zona també s'hi han desplaçat els Bombers i els serveis d'emergències i, posteriorment, segons reporta la BBC, desenes de forenses i agents de la policia científica que recaven tota la informació que poden.

La policia busca proves als carrers tallats al centre de Nottingham
La policia busca proves als carrers tallats al centre de Nottingham (Reuters)


Les primeres víctimes dels atacs s'han pogut localitzar gràcies a una crida de l'Associació d'Estudiants de la Universitat de Nottingham que, en una piulada a la xarxa, s'ha mostrat consternada per la mort de dos dels seus alumnes.  

 

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut