Una ambulància del SEM
Els tres accidents han estat a vies urbanes (SEM)

Tres joves moren en accidents de trànsit en vigílies de Nadal, dos motoristes

Els accidents han estat als termes municipals de la Pobla de Claramunt, Sant Cugat del Vallès i l'Hospitalet de Llobregat

RedaccióActualitzat

Tres persones han mort en les últimes 24 hores en accidents de trànsit en vies urbanes, als termes municipals de la Pobla de Claramunt, Sant Cugat del Vallès i l'Hospitalet de Llobregat. Dues de les víctimes eren motoristes.

A la Pobla de Claramunt, a l'Anoia, un noi de 22 anys ha mort aquest diumenge al matí quan el cotxe que conduïa ha sortit de la via i ha bolcat. El jove anava sol i no hi ha hagut més vehicles implicats. La víctima era veí del municipi de Carme, que és molt a prop.

 

L'accident de Sant Cugat del Vallès ha estat aquesta matinada, quan un veí de Rubí de 25 anys ha xocat amb un fanal a l'avinguda Montserrat Roig de Mira-sol.

A l'Hospitalet de Llobregat, un altre motorista va morir dissabte al vespre en un xoc amb un cotxe, a l'altura del número 339 de l'avinguda del Carrilet, al costat de l'avinguda Mare de Déu de Bellvitge, al barri Centre. El noi que portava la moto va morir i els ocupants del turisme van resultar ferits.

L'accident ha estat al barri Centre de l'Hospitalet de Llobregat (Google Maps)

Aquestes tres morts, que han estat dins de nuclis urbans, no constaran en el recompte de víctimes que fa Trànsit perquè només és de la xarxa de carreteres interurbanes i autopistes.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut