Barcelona

Rivera afirma que els vots per a C's són "vots d'il·lusió" que demanen un canvi a Catalunya

El candidat a la presidència de la Generalitat per Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C's), Albert Rivera, ha mostrat la satisfacció del seu partit per haver aconseguit entrar al Parlament amb 3 escons. En un discurs en català i castellà, Rivera ha explicat que els vots a C's són vots d'il·lusió de ciutadans que volen un canvi a Catalunya. En aquest sentit, Rivera ha arremès contra el tripartit i ha criticat diverses accions del govern anterior. Al llarg del seu discurs, els militants i simpatitzants de C's concentrats a l'hotel seu del partit no han parat de cridar "libertad, libertad".

Actualitzat
Albert Rivera ha començat el seu discurs lamentant la baixa participació en les eleccions, cosa que segons ell demostra la distància que existeix entre el Parlament i la ciutadania. Ha explicat que entre els ciutadans que no fan cas dels partits polítics tradicionals, alguns han decidit fer un vot d'il·lusió per a C's, uns vots que demanen el canvi a Catalunya.

Rivera ha explicat que el seu partit té un somni d'una Catalunya diferent, una Catalunya de llibertat, on tothom pugui expressar-se en la llengua que vulgui, on s'inverteixi en escola pública i no en les seleccions catalanes, una Catalunya on el conseller en cap no faci boicot a altres ciutats espanyoles ni s'entrevisti amb etarres. Amb aquestes declaracions, Rivera ha arremès explícitament contra el tripartit i les seves polítiques.

De la seva banda, el número tres de la llista del partit, Antonio Robles, ha reconegut que el seu partit està content amb els resultats electorals. Antonio Robles ha denunciat la "desigualtat de condicions" en el desenvolupament de la campanya electoral de Ciutadans i ha assegurat que si C's entra al Parlament "tindrà les coses molt més fàcils" i serà "molt més respectat, també per part dels mitjans de comunicació".

En el seu discurs, Robles ha evitat fer valoracions polítiques, però sí que ha lamentat la baixa participació que hi ha hagut a les eleccions i ha demanat als partits que reflexionin sobre aquest aspecte. Finalment ha valorat que "aquest és un petit pas per a Ciutadans, però un gran pas per a la llibertat a Catalunya".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut