Brussel·les

Rajoy diu que les "amenaces" a la justícia són "inacceptables"

El president del govern espanyol ha respost des de Brussel·les a les paraules de Mas després de declarar al TSJC

RedaccióActualitzat

Mariano Rajoy ha dit que "és absolutament inacceptable" i impropi d'un país com Espanya "amenaçar, intentar disminuir la justícia i pretendre que no prengui les decisions com les ha de prendre".  En manifestacions als periodistes en arribar a la reunió del Partit Popular Europeu a Brussel·les, Rajoy ha respost d'aquesta manera a les paraules de Mas després de declarar com a imputat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El president del govern espanyol també ha secundat totalment el comunicat del TSJC sobre les "presències intimidatòries" davant els tribunals i ha traslladat a Mas que ha d'entendre que la justícia és la que garanteix els seus drets i llibertats. Ha recordat que els tribunals han citat representants de diversos partits per diverses qüestions i ha afirmat que Mas no pot ser una excepció.

"No pot ser que tres o quatre persones a Espanya no puguin ser citats pels tribunals i aquests sí que puguin citar més de quaranta milions d'espanyols."

També ha insistit en el fet que és bàsic el respecte a totes les decisions judicials i ha recordat a Mas que, si no hi està d'acord, pot recórrer.

  
   "Mas ha de veure que la justícia és la que garanteix els seus deures i llibertats."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut