Castelldefels

Obren un expedient a una dona que malgastava aigua potable per netejar les catifes

L'Ajuntament de Castelldefels considera que la dona ha incomplert el decret de sequera ja que estava "malgastant" grans quantitats d'aigua potable per netejar les catifes amb una manguera. Ara, l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient haurà de determinar la gravetat de la conducta i la multa que se'n deriva, que podria arribar a ser d'uns mil euros. Amb aquest, ja són tres els expedients que s'han obert en aquest municipi des que el 31 de març van entrar en vigor les sancions de l'Entitat Metropolitana.

Actualitzat

Durant aquesta setmana, l'Ajuntament de Castelldefels ha obert també expedients a dos veïns que estaven regant el jardí de casa seva amb aigua potable. Segons la tinenta d'alcalde de Governació, Mar Latorre, això passa perquè tot i els esforços de sensibilització que estan fent Ajuntament i Generalitat sobre la necessitat de no malgastar aigua, "sempre hi ha persones que no ho volen o no ho poden entendre".

Precisament, per detectar aquestes conductes, la policia local i els agents cívics del municipi fan un control de tota la ciutat per localitzar possibles abusos en el consum d'aigua. De fet, abans que es comencessin a aplicar les sancions, els agents cívics ja van fer 35 advertències sobre l'ús incorrecte de l'aigua.

Anar al contingut