Lisa Marie Presley retratada a West Hollywood el 2012 (Reuters/Mario Anzuoni)

Mor als 54 anys Lisa Marie Presley, cantant i única filla del Rei del Rock&Roll

A principis dels 2000 va situar dos discos al top 10 de la llista Billboard. Uns anys més tard va admetre la seva addicció als opiacis i analgèsics

RedaccióActualitzat

La cantant Lisa Marie Presley, única filla d'Elvis Presley, ha mort aquesta matinada als 54 anys a Los Angeles. 

"La meva filla preciosa Lisa Marie ens ha deixat", ha dit la seva mare, Priscilla Presley, en un comunicat en què la descrivia com "la dona més apassionada, forta i afectuosa que he conegut mai".

Lisa Marie Presley durant una entrevista a "The Tonight Show with Jay Leno" el 2003 (Reuters/Fred Prouser)

Lisa Marie Presley ha mort en un hospital al qual havia estat traslladada d'urgència dijous a la nit després de patir una aturada cardíaca quan era a casa, a Calabasas, als afores de Los Angeles, segons ha informat el digital TMZ, que citava fonts anònimes.

L'última aparició pública de Lisa Marie Presley va ser aquesta mateixa setmana, dimarts, a la gala dels Globus d'Or, en què Austin Butler va guanyar el premi a millor actor per la seva interpretació del Rei del Rock&Roll a la pel·lícula "Elvis", de Baz Luhrmann, una interpretació que Lisa Marie va lloar assegurant que n'estava "orgullosa" i que sabia que el seu pare "n'hauria estat orgullós".


Dos discos al top-10 de Billboard

Nascuda l'1 de febrer de 1968 a Memphis, Tennessee, tenia 9 anys quan Elvis Presley va morir, l'agost de 1977, als 42 anys.

La seva carrera musical va començar als 35 anys amb l'àlbum "To Whom It May Concern", del 2003. Dos anys més tard va publicar "Now What".

Lisa Marie Presley durant un assaig abans d'actuar a Londres el 2003 (Reuters/Peter Macdiarmid)

Tots dos van ser al top-10 de la llista Billboard 200. El tercer i últim disc, "Storm and Grace", va publicar-lo el 2012.

Lisa Marie Presley, com abans el seu pare, va haver de lluitar contra l'addicció als opiacis i els analgèsics, com ella mateixa havia explicat en el pròleg d'un llibre sobre el gran abast d'aquest problema als Estats Units.

"No soc perfecte. El meu pare no era perfecte. Ningú no és perfecte", va escriure.


Matrimoni amb Michael Jackson

Casada i divorciada quatre vegades, va tenir tres filles i un fill. 

El noi, Benjamin Keough, també músic, va morir el 2020 als 27 anys. El forense de Los Angeles va determinar que la causa del decés va ser suïcidi.

Riley Keough, Lisa Marie Presley i Priscilla Presley deixen les empremtes de les seves mans davant del Teatre Xinès de Los Angeles, el juny de 2022 (Reuters/Ringo Chiu)

Era fill de Lisa Marie i el seu primer marit, el músic Danny Keough, amb qui també van tenir una filla, la model i actriu Riley Keough, de 33 anys, intèrpret a "Mad Max: Fúria a la carretera" i protagonista de la sèrie "The Girldfriend Experience".

Lisa Marie Presley en l'estrena de "Mad Max: Fúria a la carretera", el 2015 (Reuters/Mario Anzuoni)

El segon va ser Michael Jackson, amb qui va estar casada dos anys, entre el 1994 i el 1996. 

Lisa Marie Presley i Michael Jackson a la gala dels MTV Music Awards, a Nova York, el setembre de 1994 (Reuters/Mark Cardwell)

El 2002 va casar-se amb l'actor Nicolas Cage, una unió que va durar quatre mesos. 

El quart matrimoni va ser amb el seu guitarrista i productor musical, Michael Lockwood, amb el qual va tenir dues bessones, Harper i Finley, que ara tenen 14 anys. 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut