Ciclisme

L'holandès Marteen de Jonge se salva per segona vegada de ser víctima dels vols de Malaysia Airlines

Un ciclista de 29 anys s'ha salvat per segona vegada de ser víctima d'un accident d'aviació. Marteen de Jonge, corredor holandès de l'equip de Malàisia Terengganu Cycling Team, assegura que el mes de març va poder estar a bord de l'avió de Malaysia Airlines que va desaparèixer i del qual a hores d'ara no se'n sap res. Ara diu que s'ha salvat de l'avió caigut a Ucraïna.

Actualitzat

Un  ciclista de 29 anys s'ha salvat per segona vegada de ser víctima d'un accident d'aviació. Marteen de Jonge corredor holandès de l'equip de Malàisia Terengganu Cycling Team, assegura que el mes de març va poder estar a bord de l'avió de Malaysia Airlines que va desaparèixer i del qual a hores d'ara no se'n sap res.

De Jonge es trobava a l'aeroport disposat a agafar el avió, però finalment va triar un vol que sortia just una hora més tard. Però la sort d'aquest home no es queda aquí. Dijous es va salvar de morir en un altre terrible accident. El jove ciclista va canviar en l'últim moment el billet per l'avió que va caure a Ucraïna per un altre que era 300 euros més barat. De Jonge, gràcies al fet de voler estalviar, ha pogut salvar la vida. L'avió de Malaysia Airlines ha estat interceptat aquest dijous per un míssil en el territori aeri ucraïnès.

El cas de De Jonge és d'una sort extraordinària. A d'altres només els ha passat una vegada, que ja és molt, i també poden explicar que un retard o la falta de places els van salvar la vida en l'accident de l'MH17.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut