Primera divisió

L'Espanyol continua exhibint les seves febleses i perd per 1 a 0 amb l'Athletic

L'Espanyol va perdre per 1 a 0 a San Mamés contra l'Athletic de Bilbao. El gol del partit el va fer Andoni Iraola. En el seu debut a la banqueta, Luis Fernández va apostar per un nou esquema de joc, però l'Espanyol va tornar a donar una imatge molt pobra. L'equip va ser més ordenat defensivament però les carències ofensives continuen sent evidents. Toni a la porteria i Héctor al mig del camp van ser les novetats més destacades de l'onze inicial. L'Athletic va fer el gol i poca cosa més i tot i així no es va veure en cap moment que l'Espanyol pugués aconseguir el gol de l'empat.

El nou esquema de Luis Fernández va aguantar 14 minuts fins que Iraola va fer l'1-0. El jove migcampista basc va rematar a porta buida una centrada d'Etxeberría que havia guanyat l'esquena a la defensa blanc-i-blava. Iraola va fer el seu primer gol a Primera divisió. El 4-1-4-1 de Luis Fernández, amb Bastía davant de la línia defensiva i Raúl Molina a la punta de l'atac, es va demostrar incapaç de superar l'Athletic que amb una mica d'ordre en va tenir prou per desactivar els tímids atacs de l'Espanyol. Abans del descans, Toni va evitar el 2 a 0 aturant un xut d'Ezquerro, després d'una gran acció individual del davanter navarrès. El més destacat de la segona meitat ve ser la pluja que va acabar fent impracticables algunes zones del terreny de joc. Els de Valverde van aixecar el peu de l'accelerador i, tot i així, l'Espanyol no va fer patir ni Aranzubía ni la defensa basca. Una acció de Maxi que va rematar a gol amb la jugada ja anul·lada per fora de joc de l'argentí, va ser al més a prop que els blanc-i-blaus van ser a punt de marcar. Luis Fernández va fer entrar Ferran Corominas per Maxi i, més endavant, va donar minuts a David García i Bobson, però l'Espanyol va tornar a fer evident que li costa molt fer gols.