Màlaga

"La vergüenza" s'endú el màxim guardó de Màlaga i la catalana "Tres dies en família" fa triplet

La producció catalana "Tres dies en família", de la barcelonina Marta Coll, ha acaparat tres premis al Festival de Màlaga. El jurat del certamen ha premiat la direcció de la barcelonina Mar Coll i la interpretació dels dos protagonistes, els també catalans Nausicaa Bonnín i Eduard Fernández. L'"opera prima" "La vergüenza", de David Planell, s'ha endut el màxim guardó del festival.

Actualitzat
Triomf del cinema català al Festival de Màlaga. "Tres dies en família" amb participació de TV3, s'ha endut el guardó a la millor direcció, per a la debutant Mar Coll, i a la millor interpretació per als seus dos protagonistes: els catalans Eduard Fernández i Nausicaa Bonnín, que per primera vegada tenia un paper protagonista. El film recrea el retrobament d'una jove amb la seva família, amb qui passa tres dies per l'enterrament del seu avi.

Quatre pel·lícules catalanes més també han rebut premis, però la Bisnaga d'Or de la dotzena edició del festival ha estat per a "La vergüenza", de David Planell, també debutant. En total, aquesta cinta ha rebut dos premis, ja que s'ha endut el de millor guió. El premi especial del jurat, que presidia Álex de la Iglesia, ha esat per a "El niño pez", de Lucía Puenzo, i el de la crítica se l'ha endut "Pagafantas", de Borja Cobeaga.
Anar al contingut